FOTO / Sharapova poslije tri godine našla novu ljubav: Britanski milioner "šeta" rusku ljepoticu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Maria Sharapova više nije sama. Ruska teniserka je prolazila kroz buran period od raskida sa Bugarinom Grigorom Dimitrovim u ljeto 2015. godine i od tada je bila "singl".

Foto: 24sata.info

Ipak, njeno srce osvojio je britanski milioner Alexander Gilkes, sudeći po fotografijama koje su paparaci zabilježili.Najprije su Sharapova i Alexander Gilkes viđeni zajedno na aerodromu u Los Angelesu, a zatim su zajedno obišli galeriju "Gagosian" na Beverly Hillsu, gdje su se držali za ruke.Gilkes ima 38 godina i milioner je koji ima i moćne prijatelje "plave krvi". Naime, on je tokom studiranja na Etonu postao prijatelj sa britanskim prinčevima, nasljednicima britanske krune.

Vjerovatno je Sharapovu šarmirao i dobrim znanjem ruskog jezika, ali i ruske književnosti.

Novi dečko Marije Sharapove je bio u dugoj vezi, a zatim i u braku sa Misha Nonoo, koju je upoznao kada je imao 24 godine, a ona 17. Nakon toga bili su zajedno 13 godina, uključujući i brak u kojem su bili od 2012. do 2016. godine, prenosi "Telegraf.rs".

Alexander je 2010. godine osnovao aukcijsku kuću ''Paddle8'', koja je specijalizovana za prodaju umjetničih djela.(24sata.info)
Pošaljite Facebook komentar