FOTO / Brenin sin otkriva tajnu koju je krio 18 godina: Snimam film o svojoj otmici

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Stefan Živojinović (25) odlučio je da pravu istinu o svojoj otmici otkrije u dokumentarcu.

Stefan Živojinović / 24sata.info

Prema pisanju srbijanskog „Kurira“, stariji sin Lepe Brene riješio je da, poput majke, koja je nedavno objavila film „Godine Slatkog greha“, snimi slično ostvarenje.

Međutim, za razliku od najveće balkanske zvijezde, koja je u svom projektu govorila o karijeri, Stefan će akcenat staviti na najtraumatičniji period svog života, koji se desio 2.000. godine.

- Pošto sam odlučio da se bavim javnim poslom, želim da narodu pokažem ko sam zapravo ja. U početku mama i tata nisu bili za snimanje tog filma, jer im otvara stare rane, ali ubijedio sam ih. Ima dosta toga o otmici što ni ja ni moji roditelji nikad nismo govorili javno. Ispričat ćemo apsolutno sve - kada se i kako to desilo - kaže Stefan.

Lepa Brena ne priča mnogo o otmici sina Stefana, ali smatra da nije zaslužila da joj se tako nešto dogodi u zemlji u kojoj živi.

- Najteža i najbolnija stvar koja mi se dogodila u životu je na prvom mjestu otmica mog sina Stefana, koja nikada nije otkrivena. Kao roditelj sam bila kažnjena. Nisam vjerovala da ću u jednoj zemlji koju sam najviše voljela, u kojoj sam pjevala i opjevala i u njoj najveću slavu doživjela. Nisam zaslužila da budem tako grubo kažnjena – kazala je ona.Živojinović tvrdi da taj film ne snima da bi izazvao sažaljenje.

- Nikad nisam želio, niti sada želim da me bilo ko sažaljeva zbog toga jer su se ljudima dešavale mnogo gore stvari nego meni. Ja sam odlično prošao šta je sve moglo da mi se desi. Zahvalan sam Bogu na tome. Iako sam imao samo osam godina, to će ostati zapečaćeno za cijeli život. To riječima ne može da se opiše. Zato ćemo napraviti rekonstrukciju otmice, angažovat ćemo neke glumce - kaže Stefan.

(Avaz)
Pošaljite Facebook komentar