Kako su domaće zvijezde dočekale 2018.: Džeko na dočeku u Dubrovniku, Džumhur u Australiji, Musa u Sarajevu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Među brojnim domaćim zvijezdama koje su novogodišnju noć provele radno, su i poznati pjevači, glumci i sportisti koji su najluđu noć proveli na dalekim putovanjima.

Foto: 24sata.info

Djelić atmosfere podijelili su sa svojim fanovima na Instagramu poželivši im sve najbolje u 2018. godini.
 
Bh. kantautor Dino Merlin održao je dvosatni koncert u Dubrovniku na kojem su uživali mnogobrojni turisti iz svih krajeva svijeta. Zbog Merlina su u Dubrovnik stigli i bh. reprezentativac Edin Džeko i njegova supruga Amra Silajdžić. Edin i Amra pjevali su Merlinove bezvremenske hitove, a pored toga Edin se okušao i kao kuhar.
 
 
 
Teniser Damir Džumhur je Novu godinu dočekao u Australiji u društvu svoje djevojke Dejane Živković. Naš košarkaš Jusuf Nurkić novogodišnju noć proveo je u Chikagu, u društvu svojih prijatelja.
 
Košarkaš Džanan Musa 2018. je dočekao u hotelu Evropa gdje je nastupio Enes Begović. Tom prilikom, Musa je pokazao i zavidne pjevačke sposobnosti zapjevavši pjesmu "Bosno moja".
 
Bosanskohercegovačka muzička legenda i jedan od najpoznatijih izvođača narodne muzike Halid Bešlić i ovu je Novu godine proveo radno u sarajevskom hotelu Hills.
 
Novu godinu je radno provela i sarajevska grupa Zabranjeno pušenje, koja je sinoć nastupila u Biogradu na moru. Srbijanska pjevačica Jelena Tomašević u Novu godinu je ušla nastupom na Zlatiboru, a njen kolega Željko Joksimović nastupom na Jahorini.
 
Radno je bilo i članovima grupe Plavi orkestar koji su u 2018. uveli Novosađane. Osim Plavog orkestra, na Trgu slobode u Novom Sadu sinoć su nastupili Darko Rundek i S.A.R.S.

 

(24sata.info / Klix)
Pošaljite Facebook komentar