Igor Kojić ne smije postavljati fotke Severininog sina na društvene mreže

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Još od 2014. godine traje borba na sudu između bivših partnera, srpskog biznismena Milana Popovića i hrvatske pjevačice Severine Kojić, za ravnopravno roditeljstvo nad njihovim sinom Aleksandrom.

Foto: 24sata.info

Slučaj je doživio mnoge obrte, a posljednja sudska odluka donijeta je u korist Popovića. Naime, Opštinski građanski sud u Zagrebu donijeo je rješenje kojim zabranjuje Severininom suprugu Igoru Kojiću da na društvenim mrežama objavljuje fotografije maloljetnog Aleksandra.
 
Kako se navodi u dokumentu, rješenje je donijeto u najboljem interesu djeteta. Milan Popović je tražio samostalno zastupanje svog maloljetnog sina, što mu je sud i odobrio, a čime je donijeta i privremena mjera zabrane objavljivanja Aleksandrovih fotografija na javnim Facebook i Instagram nalozima Igora Kojića, jer je to protivno interesu djeteta.
 
Iako su Severinini advokati istakli da je Kojić u braku sa majkom djeteta, to jest da je očuh i izuzetno bliska osoba, te da žive u istoj kući i da Igor ima dobar odnos sa Aleksandrom, sud je presudio u korist oca. Utvrđeno je da objavljivanje fotografija u ovom slučaju nepotrebno i suvišno, kao i kontraproduktivno psihofizičkom razvoju djeteta, između ostalog, stoji u rješenju koje je donijeto u Zagrebu.
 
Sud smatra da je dobrobit malog Aleksandra ugrožena, a o čemu su svhedočili i veštaci, koji su vrlo jasno i decidirano naveli da što je djete starije to je manje poželjno da njegove fotografije izlaze u javnost.
 
Podsjećanja radi, u junu ove godine, na sudu je izrečena privremena mjera po kojom će Aleksandar u narednom periodu nedelju dana biti kod Severine, a nedelju dana kod Milana. Pojedini mediji su preneli da je pjevačica pobjesnela zbog ove odluke, a Popović je tada objasnio da ona u svakom trenutku, dok mališan boravi kod njega, može ga pozvati i posjetiti ga, prenosi Blic.rs.

 

(24sata.info)
Pošaljite Facebook komentar