Irma pogodila i Breninu vilu u Miamiju vrijednu milion eura

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Uragan Irma je pogodio South Beach, elitni kvart Miamija u kom pjevačica Lepa Brena ima vilu.

Foto: 24sata.info

Prema tvrdnjama izvora sa lica mjesta Brenina luksuzna kuća od skoro milion eura pretrpjela je već jedan udar, koji je napravio ogromnu materijalnu štetu, a Živojinovići strahuju od novog talasa, prenosi Alo.

Naime, uragan Irma prouzrokovao je nezapamćeno nevrijeme koje nije viđeno u istoriji Amerike, a po prognozama bilo je jasno da će zahvatiti i Breninu kuću, koja je smještena uz samu obalu okeana.

Kako navodi izvor blizak pjevačici, Brena je kontaktirala sa prijateljima u pokušaju da evakuiše stvari pred nalet uragana, ali nije uspjela.

"Kada je vidjela kojom brzinom uragan ruši sve pred sobom, Brena se mnogo zabrinula šta će biti sa vilom u kojoj njena porodica provodi mnogo vremena. Odmah je pozvala prijatelje iz komšiluka na Floridi da iznesu stvari i svu pokretnu imovinu kako bi spasli šta se spasti može, iako je platila osiguranje da bi nakon cunamija pretrpila minimalnu štetu.

Zvala je i Vesu Jevrosimovića vlasnika "Komtrejda", koji odmah do nje poseduje penthaus, da se sa njim posavjetuje kako najbolje da sačuvaju imovinu.

Međutim, veliki problemi u evakuaciji stvari otežala je činjenica da se gotovo 250.000 ljudi već evakuisalo iz tog dijela Floride, te je bilo dosta kasno da se bilo šta preduzme", ispričao je izvor.

Najveći udar se dogodio sinoć, a Brenina kuća je pretrpjela veliku štetu.

Uragan je zahvatio cijeli South Beach, a šteta se mjeri u milijardama.

Inače, Brenina kuća vrijedna je više od milion eura, ima 400 kvadrata u skupom kvartu u Miamiju i nalazi se na obali okeana.

Vila u Majamiju bila je dom u kome su živjeli Stefan i Filip Živojinović tokom studiranja, a sada je ona namjenjena za porodične odmore.

Međutim, Brena je na društvenoj mreži instagram objavila samo jednu fotografiju uz koju je napisala da je oluja "bacila" cijeli koš u bazen, ostale informacija o šteti nije rekla.

 

(24sata.info)
Pošaljite Facebook komentar