VIDEO / Gala zabava "Azra Silver Night": Pogledajte kako je izgledala veličanstvena noć u Sarajevu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Veličanstvena zabava "Azra Silver Night" koja je održana sinoć u Sarajevu, učinila je da glavni grad Bosne i Hercegovine ponovo bude centar regiona.

Foto: Avaz

Grupacija "Avaz", sa sjedištem u "Avaz Twist Toweru" upriličila je još jednu gala večer, na kojoj se okupilo skoro 500 zvanica, među kojima i najveće zvijezde Balkana iz svijeta muzike, glume, sporta, medija...

Crvenim tepihom u najvećoj zgradi na Balkanu prodefilirale su neke od najpoznatijih estradnih zvijezda s ovih prostora iz raznih društvenih sfera i uživale u spektakularnoj noći koja je obogatila Sarajevo još jednim eventom koji će se dugo pamtiti.

Ovaj nesvakidašnji medijski događaj pratio je veliki broj akreditiranih medijskih kuća iz BiH, zatim Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Makedonije.

Lepa Brena, Mustafa Nadarević, Emina Jahović-Sandal, Massimo Savić, Aleksandra Radović, Željko Bebek, Halid Bešlić, Tereza Kesovija, Goca Tržan, Emir Hadžihafizbegović, Senad Bašić, Adnan Hasković, Suzana Mančić, Amina Kajtaz, samo su neki od poznatih ličnosti koji su sinoć uživali u veličanstvenoj godišnjoj zabavi, koja sigurno postaje dio tradicije Sarajeva.

Nakon prošlogodišnje "Magične noći" i ova gala zabava organizirana je besprijekorno, na kojoj su u dobroj atmosferi i sreli se stari saradnici, partneri i kolege koji se nisu dugo vidjeli.

Srebrena noć u Sarajevu kulminirala je fantastičnim vatrometom s vrha najljepše zgrade u okruženju, čime je obasjana prekrasna noć u glavnom gradu BiH.

U video prilogu pogledajte kako je izgledala magična noć:(Avaz)
Pošaljite Facebook komentar