Angelina Jolie i Brad Pitt će zajedno raditi na ponovnom ujedinjenju porodice

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Bivši holivudski par Angelina Jolie i Brad Pitt dogovorili su se da će njihov razvod biti privatna stvar te da će zajedno raditi na ponovnom ujedinjenju svoje porodice, navedeno je u zajedničkoj izjavi glumaca, prenosi The Guardian.

Angelina Jolie i Brad Pitt / 24sata.info

U saopćenju objavljenom u ponedjeljak navodi se da će buduće detalje razvoda zadržati kao strogo povjerljive pomoću privatnih sudija.

Stranke i njihovi zastupnici su potpisali ugovore za očuvanje prava na privatnost svoje djece i porodice, jer su svi sudski dokumenti strogo povjerljivi. Angažirane su privatne sudije kako bi bile provedene sve zakonske odluke i olakšalo se ekspeditivno rješavanje svih preostalih pitanja.

"Roditelji će u budućnosti djelovati kao jedinstveni front da bi se oporavili i ponovo ujedinili", navodi se u zajedničkoj izjavi.

Ona dolazi prvi put nakon njihovog razvoda čiji je zahtjev Jolie podnijela u septembru. Starateljstvo nad šestero djece je bio glavni problem u razvod.

Pitt i Jolie su bili u braku dvije godine i zajedno su bili 12 godina nakon što su se zbližili tokom snimanaj filma e Mr & Mrs Smith 2005. godine.

Njihov razvod je privukao veliku pažnju. Oboje su se držali daleko od očiju javnosti, ali se Pitt sojavio na sceni u nedjelju na dodjeli Zlatnog globusa.

(Klix.ba)
Pošaljite Facebook komentar