FOTO / Nije hospitalizirana: Angelina Jolie uživa u Coloradu u snježnim radostima

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Šokantne fotografije slavne holivudske glumice uz naslov kako teži samo 34 kilograma i umire izbezumile su sve obožavatelje Angeline Jolie.

Foto: 24sata.info

Objava američkog tabloida National Enquirer zgrozila je sve, osobito nakon što se doznalo kako je riječ o loše izvedenoj obradi fotografije. Tabloid je išao toliko daleko da je na naslovnici objavio i fotografiju hitne pomoći koja je glumicu navodno odvela u bolnicu. Njihova objava zgrozila je i slavnog blogera Pereza Hiltona koji je na svom Instagramu objavio fotografiju naslovnice i uz nju napisao: 'Razumijem senzacionalizam, ali ovo ne mogu shvatiti!'
 
I dok svijet i dalje raspravlja o njezinom razvodu od Brada Pitta, mršavosti, Angelina Jolie odlučila se maknuti od svega i s djecom uživati u snježnim radostima. Fotografi su je snimili u šetnji snježnim ulicama Colorada sa Shiloh i Knoxom koji su uživali u sladoledu. Na prvi pogled jasno se vidi da je glumica mršava, no ne kao što je napisao National Enquirer.
 
Ovo su zapravo jedne od rijetkih fotografija Angeline i djece otkako je pokrenula mučnu brakorazvodnu parnicu, u kojoj iz dana u dan na vidjelo izlaze ružne stvari o donedavnim supružnicima. Iako bliski izvori tvrde kako je njezino psihičko stanje jako teško, barem ove fotografije demantiraju sve te napise i navode. Djeluje sretno i uživa sa svojom djecom u snježnim radostima Colorada.
 
Spominje se kako je glumica u Coloradu unajmila luksuznu kuću sa šest soba od četiri miliona dolara iz koje se zapravo, čim se izađe, može skijati. Angelina i djeca uzeli su i privatnog učitelja skijanja.
 
 

(24sata.info / Tportal)
Pošaljite Facebook komentar