Jala Brat s rajom promovirao novi album "99": Stotine fanova došlo na Skenderiju

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Nakon što se mjesecima najavljivao novi album Jale Brata, "99" je danas konačno ugledao svjetlo dana.

Foto: Avaz - 24sata.info

Svakog sata objavljena je jedna pjesma na kanalu "Imperije", a pregledi svake su u rekordnom roku dostigli zavidne brojke.

Na promociju su stigli i Buba Corelli, Innas i cijela ekipa "Imperije".  Jala je odlučio i napraviti nesvakidašnju promociju na platou Skenderije u Sarajevu koja je privukla veliki broj fanova koji su željeli napraviti selfie s reperom. Atmosferu su upotpunili parkirani automobili i motocikli na platou.  Osobe s invaliditetom bile su u prvom redu na spektakularnoj promociji albuma.

 Sve je eksplodiralo kada je počeo spektakularni vatromet. Raspoloženi, kao i uvijek, Jala Brat, Buba Corelli, Inas, udovoljavali su fanovima koji su u velikom broju došli na promociju albuma "99".  Promocija se na kraju pretvorila i u spektakularni koncert.  Podsjetimo, Jala Brat danas je objavio šest novih pjesama “Gasira”, “Patek”, “Monika”, te duetska pjesma s Bubom Corellijem i Cobyjem “O.D.D.D.”, kao i duet s Bubom Corellijem i Raf Camorom “Zove Vienna”. 

Fanovi su i ovaj put bili oduševljeni pa su poručili:  - Nisi ni izišao iz onog trendinga kako treba a već si ušao u ovaj.  - HVALA LJUBAVI, BRAĆO, SESTRE, FAMILIJO, DRUGOVI, KUMOVI, HVALA DRAGI LJUDI NA PODRŠCI I LJUBAVI, PRESRETAN SAM- napisao je Jala na svom Instagramu.   

 

(Avaz)

Pošaljite Facebook komentar