VIDEO / Ivan Milinković: Karijera u novom ruhu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Poslije dugogodišnje saradnje sa beogradskim sastavom ,,Legende”, pjevač Ivan Milinković, odlučio je da otpočne samostalnu karijeru. Vlasnik unikatnog glasa, napravio je potez karijere, te publiku obradovao sa dvije samostalne numere.

Ivan Milinković / 24sata.info

Prva pjesma ,,Ibar ust’o protiv brega“,urađena je u saradnji sa orkestrom Dejana Petrovića i Big Bendom.  Za pjesmu koju prati autentična ekranizacija,  muziku je uradio Dragan Nikolić, na tekst Ivana Karaklića, uz aranžman Pedje Stojkovića.

Vrijeme je da se posvetim svojim željama i stvaram muziku za koju vjerujem da će ostaviti dubok trag u srcima slušalaca. Saradnja sa različitim autorima, već sada se ispostavila kao plodonosna, unijeli smo mnogo pozitivnog duha, nove energije i publika je to prepoznala. Tek slijede izneneđenja. Ljudi iz Bosne su toplog srca, uvijek dobronamjerni i spremni da prihvate muzičke inovacije i prave vrijednosti. Nestrpljiv sam da se uskoro sretnemo, dodao je Milinković za portal 24sata.info.

Autori druge numere ,,Svenuće dunje” su poznati hitmejkeri Dušan Bačić i Bojan Dragojević. Pjesma je moderna verzija sevdaha, koja je rađena ciljano, kao pop numera obojena zvucima harmonike.

,,Od septembra publika će imati priliku, koncertno, da čuje nešto što do sada nisam pjevao, uz pjesme koje su reference i najveći izazov za svakog pjevača. Sa publikom, uz moje nove pjesme,  prelistavaću muzičke spomenare, sjetiti se nekih divnih vremena i zajedno uživati u hitovima Tome Zdravkovića, Cuneta Gojkovića, Tozovca, Staniše Stošića, tradicionalne pjesme među kojima i sevdalinke! Uz muzičku podršku Pedje Stojkovića očekujte pregršt iznenađenja, od septembra, na kocertima pod nazivom “Veče sa Ivanom Milinkovićem”.Vidimo se i u Vašem gradu, dodaje radosno Milinković u zvaničnom saopštenju.

(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar