Koncert Tonyja Cetinskog u julu u Mostaru

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Nakon dužeg vremena regionalna muzička zvijezda Tony Cetinski stiže u Mostar gdje će održati koncert 12. jula na SC Kantarevac s početkom u 21 sat.

Tony Cetinski / 24sata.info

Njegova regionalna turneja #samoljubav rezultat je tridesetogodišnje karijere, rada, ali i njegove neupitne upornosti što i potvrđuje koliko je godina na samome vrhu.

Tonyjevu dugogodišnju muzičku karijeru krase mnogobrojni hitovi i uspješni koncerti kojima oduševljava sve prisutne. Ono što je posebno kod Tonyja je emocija koju pjesmom prenosi na svoju publiku te izuzetna energija kojom plijeni na svojim koncertima", navode organizatori.

Ljubav prema muzici Tony prenosi kroz svoje pjesme od kojih su mnoge mega hitovi, a samo neke od njih su "23. prosinac", "Opet si pobijedila", "Onaj tko te ljubi sretan je", "Kad žena zavoli", "Umirem sto puta dnevno", "Kao u snu" i brojne druge u kojima će publika uživati i na predstojećem mostarskom koncertu.

Mostar, Hercegovina, a i šira regija, zasigurno mogu očekivati nezaboravnu večer ispunjenu velikom količinom emocija, dobre energije i ljubavi, a sve to u vrhunskoj Tonyjevoj izvedbi.

Ulaznice za koncert se mogu kupiti u Mostaru na info pultu Mepas Malla i restoranu Maslina, preko sustava kupikartu.ba, te na prodajnim mjestima Poslovnica Globtoura Široki Brijeg, Posušje, Međugorje, Ljubuški, Čapljina, Tomislavgrad, Nevesinje i Trebinje.

(FENA)

Pošaljite Facebook komentar