Zdravko Čolić stiže u Mostar

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Ljubiteljice, a i ljubitelji legendarnog pjevača Zdravka Čolića doći će na svoje

Foto: 24sata.info

Najveća regionalna muzička zvijezda, popularni Zdravko Čolić održat će koncert u Mostaru 21. juna 2019. godine, saznaje Bljesak.info iz PS Produkcije koja organizira koncert.

Čolić će održati koncert na stadionu pod Bijelim brijegom u sklopu turneje ''Ono malo sreće''.

Aktualni album Zdravka Čolića "Ono malo sreće" u izdanju dviju najvećih diskografskih kuća u regiji PGP RTS i Croatia Records, bio je među najprodavanijim albumima. Također je izabran i za album 2018. godine, na portalu "Eurovision on top" na osnovu glasova posjetitelja koji okuplja fanove "Pjesme Eurovizije" .

U obrazloženju portala navodi se da je "album godine klasično djelo koje se smatra remek-djelom, a svaki fan ‘Eurosonga’ bi ga trebao imati na svojoj polici.

Album čiji su izlazak nagovijestili singlovi "Mala", "Šljive su rodile" i "Kuća puna naroda" još je jedno vrijedno diskografsko izdanje s pjesmama koje potpisuju značajni regionalni autori: Momčilo Bajagić Bajaga, Zlatan Stipišić Gibonni, Zlatan Fazlić, Antonija Šola, Sandra Sagena, Damir Arslanagić, Maya Sar i Miroslav Rus, a za čiju produkciju se pobrinuo Čolićev stalni saradnik, Nikša Bratoš.

Koncertna turneja "Ono malo sreće" po ko zna koji put potvrdit će status Zdravka Čolića kao miljenika publike i čarobnjaka iz čije radionice nastaju vječni hitovi, bezvremenske pjesme koje će pratiti dugi i glasni pljesak.

 

(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar