Tony Cetinski slavio ljubav s publikom u Zetri

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Uz pratnju Amila Loje na klaviru, Adna Šestić i Marko Bošnjak s hrvatskim pjevačem izveli pjesmu „Kao u snu“

Foto: Avaz

Nakon veoma emotivnog koncerta u Zenici, hrvatska muzička zvijezda Tony Cetinski večeras je održao i dugonajavljivani koncert u sarajevskoj Zetri.
 
Raspoloženog Tonyja publika u bh. prijestonici dočekala je aplauzom i ovacijama, a on ih je pozdravio pjesmom „Umirem sto puta dnevno“, kojom je ujedno i otvorio koncert.
 
- Nije nas dugo bilo. Moram priznati da mi je krivo zbog toga. Hvala i onima koji su došli, a nisu iz Sarajeva. Budite opušteni i uživajte, ovo je naša noć - poručio je Cetinski.
 
Koncert je posvetio Roditeljskoj kući i djeci koja boluju od malignih bolesti.
 
Nakon toga, uslijedila su dva sata kvalitetne muzike te su se nizale pjesme „Krik“, „Zbog nje“, „Ja sam zaljubljen“..., koje je publika pjevala uglas s Cetinskim.
 
Veoma emotivan trenutak bio je kada su se na binu popeli Tonyjevi gosti Adna Šestić iz Zenice i Marko Bošnjak iz Prozora, koji su, uz pratnju Amila Loje na klaviru, s pjevačem izveli njegovu novu pjesmu „Kao u snu“.
 
Poseban fokus bio je na vizuelnom aspektu koncerta, korišteni su najmoderniji svjetlosni efekti koji nikoga nisu ostavili ravnodušnim.
 
U skladu s nazivom turneje „Samo ljubav“, Tonyjev koncert, kako je i najavio, bio je pravi spoj muzičke čarolije i emocije, a završen je pjesmom „23. prosinac“.

 

(Avaz)

Pošaljite Facebook komentar