Nektar OK Fest na Tjentištu bit će centar dobre zabave u magičnoj prirodi

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Nektar OK Fest, koji će biti održan 12., 13. i 14. jula na Tjentištu šesti put zaredom, bit će epicentar najbolje zabave, dobrog provoda i druženja u posebnom i magičnom ambijentu čiste prirode kakav se rijetko sreće, posebno u kombinaciji s odličnom muzikom i ostalim festivalskim sadržajima, najavljuje pres-služba Festivala.

Foto: FENA

I ovog puta publika Nektar OK Festa uživat će u muzici na tri festivalska stagea. Jägermeister main stage ove godine ugostit će "škotske grofove" Franz Ferdinand, jedan od najkvalitetnijih bendova britanske, ali i svjetske muzičke scene.
 
Publika će biti u prilici da uživa u njihovom nastupu, ali i hitovima s dugo čekanog albuma koji su objavili počektom prošle godine "Always Ascending".
 
Osim škotskog indie-rock sastava, za odličnu trodnevnu zabavu na Jägermeister main stageu pobrinut će se miljenici regionalne publike Dubioza kolektiv, kao i ostali sjajni izvođači iz regiona, od kojih će neki nastupiti prvi put: Goblini, Nele Karajlić, Brkovi, Edo Maajka, Partibrejkers, Pips, Chips & Videoclips, Helem nejse.
 
Za dnevni program pod obroncima planinskih masiva Nacionalnog parka "Sutjeska" zaduženi su: Let 3, Bjesovi, Vojko Vrućina, Đorđe Miljenović, Iskaz, M.O.R.T.
 
Najavljeno je još učesnika, dobre muzike i zabave na OK summer stageu, ali i na after partiju u OK kampu.
 
Program Nektar OK Festa nudi sadržaje i za ljubitelje avanture, koji će uživati u raftingu rijekom Tarom kroz najdublji evropski kanjon, u planinarskim šetnjama kroz Nacionalni park i jednu od posljednjih očuvanih prašuma u Evropi - Perućicu te u posjeti Trnovačkom jezeru.  

Paketi ponude za boravak na Nektar OK Festu dostupni su na zvaničnoj stranici festivala: www.okfest.net.

(FENA)

Pošaljite Facebook komentar