VIDEO / Severina objavila "Fatamorganu"

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Jedna od najatraktivnijih i najpoznatijih hrvatskih pjevačica Severina Kojić objavila je spot za pjesmu "Fatamorgana" koja se nalazi na njenom novom albumu "Halo" čije je digitalno izdanje izašlo 1. februara.

Foto:Severina / 24sata.info

Severina je rekla da će sa ovog albuma, koji ima čak 17 numera, svaka pjesma biti hit, a sudeći po broju pregleda spotova koje do sada objavila, to je sasvim moguće.

Spot za pjesmu "Fatamorgana" radio je Ljubba. Muziku za pjesmu napisao je The Outsiders, za tekst je bio zadužen Milan Laća Radulović, dok je aranžman djelo Darka Dimitrova.

"Drage moje žene, album 'Halo' izlazi za Osmi mart, za naš dan i moj album je najbolji poklon za sve prijateljice. A ova pjesma i spot su najslađi na albumu. Uživajte u 'Fatamorgani'", napisala je Severina na svom Instagram profilu.

Podsjećamo, Severinin album "Halo" od prvog februara je dostupan u digitalnom izdanju na platformama Spotify, Deezer, iTunes, kao i na svim ostalim svjetskim platformama, dok će u fizičkom obliku, u izdanju Dallas Recordsa, biti dostupan 8. marta na Dan žena.

Na novom albumu će se naći čak 17 pjesama od kojih je deset novih, a zbir pregleda preostalih sedam koje su već objavljene je više od 190 miliona YouTube pregleda. Autori na albumu su Jala Brat, Buba Corelli, Tonči i Vjekoslava Huljić, Dušan Bačić, Milan Laca Radulović, Saša Lazić, Damir Handanović, Miloš Roganović, Outsiders, Goran Ratković Rale, Giorgos Sampanis i Marina Tucaković.

(NN)





Pošaljite Facebook komentar