Massimo Savić nagrađuje 50 najsretnijih kupaca ulaznica novim albumom "Sada"

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

U susret bh. turneji Massima Savića, koja će se održati na Dan žena, 8. ožujka u dvorani Mejdan u Tuzli i 30. ožujka u dvorani Mirza Delibašić u Sarajevu, organizatori iz agencije PRimera, zajedno sa izvođačevom izdavačkom kućom Aquarius records, nagrađuju 50 kupaca ulaznica s novim albumom "Sada".

Foto: 24sata.info

- Mogućnost osvajanja CD-ova imaju svi koji kupe ulaznice za koncerte u Tuzli ili Sarajevu do 25. veljače. Sretne dobitnike, njih pedeset izvući ćemo nasumično, a barcodove dobitnih ulaznica objaviti na našim društvenim mrežama i na kupikartu.ba - pojasnili su iz agencije PRimera.

Dodali su kako je očekivano veliki broj ulaznica već rasprodan, a preostale se, po cijenama već od 15 maraka, mogu kupiti u cd shopu Mido u Tuzli, platou Skenderija, Artikulacija BKC u Sarajevu i sustavu kupikartu.ba, priopćili su organizatori.

Massimo pred bh. publiku stiže u pratnji svog stalnog benda, kojeg čine sve redom sjajni glazbenici - Marko Matošević, Robert Vrbančić, Dalibor Pipo Matošević, Boris Popov, Bruno Urlić i Gojko Tomljanović.

- To što sviramo tako dobro, rezultiralo je time da nam sad dolazi sve više i više ljudi na koncerte. Negdje 2012. se dogodio taj nagli skok s pjesmom 'Iz jednog pogleda', što me prebacilo iz manjih dvorana u velike prostore, tako da se sad družimo u puno većem broju - kazao je Massimo medijima na press konferenciji organiziranoj uoči bh. turneje.


(FENA)

Pošaljite Facebook komentar