Merlin u Budvi, Jala i Buba u Beogradu za Novu godinu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Ostalo je još nepunih mjesec dana do Nove godine. Praznik koji donosi radost i veliku zabavu obično donosi i veliku zaradu svim onim muzičkim zvijezdama koje rade u novogodišnjoj noći. Nastupi su već zakazani, a mi vam donosimo informacije gdje će to publiku zabavljati bh. zvijezde.

Arhiv / 24sata.info

Naša najveća zvijeda Dino Merlin u najluđoj noći nastupit će u Budvi, gdje će proslava početi 28. decembra, a u sklopu novogodišnjeg programa u Budvi će nastupiti i Halid Bešlić.

 
Međutim, svi oni koji žele u 2019. ući s našom najvećom folk zvijezdom Halidom Bešlićem, moći će uživati u njegovoj muzici u Hotelu Hills u Sarajevu.
 
Hari Mata Hari u novogodišnjoj noći zabavljat će Sarajlije, a dan poslije, 1. januara, nezaboravnu zabavu priredit će i Bombaj štampa.
 
Bombaj štampa će 31. decembra nastupiti u Kotoru.
 
Jala Brat i Buba Corelli nastupat će u Beogradu u Štark Areni.
 
Zabranjeno pušenje ući će u 2019. godinu s Mostarcima gdje će predstaviti i novi album, a njima će se pridružiti i momci iz srbijanskog benda S.A.R.S, kao i bend Dobre vibracije.
 
Popularni bend Plavi orkestar nastupit će na javnom dočeku Nove godine na Trgu slobode u Tuzli. Osim njih Tuzlake će zabavljati Frenkie, Kontra, Indigo, DJ Soul i TNT Band.
 
Amel Ćurić će ove godine nastupati na javnom dočeku u Zenici, a pridružit će mu se Kice i Enes Begović. Dan prije novogodišnju zabavu otvorit će bend Crvena jabuka.
 
Jedan od naših najpoznatijih pjevača Haris Džinović ove godine će u Novu godinu uvesti Banjalučane, dok će grupa Zoster nastupiti u Bihaću.
 
Legendarna grupa Bijelo dugme krenut će nešto ranije u proslavljanje Nove godine pa će 29. decembra nastupiti na Bjelašnici. Dobro poznate hitove izvodit će Alen Islamović, Mladen Vojčić Tifa te Goran Bregović sa svojim orkestrom.

(kliX)

Pošaljite Facebook komentar