Mostar Summer Fest: Luda zabava je počela

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Nastupom "Tram 11", "Urban& 4", "Let3", "Helem nejse", "BITIPATIBI", "Smooth Groove" i "Nešto Između" počeo je u petak Šesti Mostar Summer Fest na platou Mostarskog sajma.

Foto: Facebook

Zahvaljujući Festu u Mostar dolazi Prljavo kazalište koje ove godine slavi 40 godina karijere. Koncert Prljavog kazališta najavljen je za večeras , a uz njih očekuje se nastup Letu Štuke, Bad Copy, Ischariotzcky, prof.sterMa i Stoposto.

 Organizacijski tim se i ovu godinu prihvatio velikog izazova te publiku dočekuju s dva stagea odlične produkcije s vrhunskih zvukom i nezaboravnim light show efektima.

 Drugi stage nosi naziv Hey! e-MOtion stage i radi se o stageu na kojem posjetitelji mogu očekivati nastupe čak 10 DJ imena predvođenih najtraženijim maskiranim DJ dvojcem iz Hrvatske – Nipplepeople koji je u petak puštao  bitove pred mostarskom publikom zajedno s Dejanom Miličevićem te  Dj Jock, WØLT i Alena Milivojevića.

 Na Fest dolazi i GRAMOPHONEDzIE, tvorac svjetskog hita 'Why don't you' uz koji će večeras zajedno uz Kristijana Molnara, Andreja Jelica, Igor HDP i Fa11out rasplesati publiku ispred Hej! e-MOtion stagea.

 Inače, festivalske ulaznice po cijeni od 16 KM mogu se kupiti na ulazu na festival.


(FENA)

Pošaljite Facebook komentar