Još mjesec dana do šestog izdanja Mostar Summer Festa

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Ovogodišnje izdanje Mostar Summer Festa, šesto po redu, održat će se 29. i 30. lipnja, u prostoru industrijske zone Mostarskog sajma.

arhiv / 24sata.info

Organizatori najavljuju uzbudljiva dva dana i nastup dvadeset pet izvođača na dva stagea.
 
Na glavnom stageu posjetitelje će zabavljati, među ostalim, Prljavo kazalište, Let 3, Tram 11, Urban & 4, Letu štuke, Bad Copy, dok je e-MOtion stage rezerviran za ljubitelje elektronske glazbe, a nastupit će Nipplepeople, DJ Dejan Miličević, GRAMOPHONEDzIE, Kristijan Molnar.
 
- Naš cilj je predstaviti poznata i manje poznata domaća i regionalna glazbena imena. Namjera je Mostar visoko pozicionirati na festivalskoj mapi regiji, ojačati domaći glazbeni sektor, promovirati urbanu kulturu i doprinijeti procvatu kulture, turizma i ekonomije u Mostaru - kazao je na konferenciji za novinare direktor Mostar Summer Festa Niki Radić.
 
Po riječima voditeljice PR-a službe Mostar Summer Festa Ane Ćavar, od svog prvog izdanja 2013. godine festival je kontinuirano rastao, a u proteklih pet godina više od stotinu izvođača zabavljalo je 20.000 posjetitelja.
 
Kako bi privukli što više gostiju iz svih krajeva Bosne i Hercegovine organizatori su ove godine osmislili housing program, u okviru kojega se nude vikend paketi za posjetitelje s osiguranim prijevozom, smještajem, festivalskom ulaznicom, kao i posjetom turističkim atrakcijama u Mostaru i okolici.
 
Detaljne informacije i novosti vezane za festival mogu se pronaći na službenim internetskim stranicama www.mostarsummerfest.com.

 

(FENA)

Pošaljite Facebook komentar