VIDEO / Dubioza Kolektiv u reality showu: To sigurno niste očekivali

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Iako je publika navikla da ih najpopularniji bend u regiji često iznenađuje, ono što su ovaj put napravili, mnogi sigurno nisu očekivali!

Foto: 24sata.info

- Ovaj muzički spot sadrži nepristojne animirane i opjevane situacije, te ga zbog svog sadržaja ne bi trebao gledati nitko - upozoravaju iz benda na samom početku spota.

Momci iz Dubioza Kolektiva sviraju na sceni popularnog talent showa, a dok publika u transu vrišti, žiri sastavljen od poznatih lica negoduje i stišću gumbiće za eliminaciju.

Što se sa bendom dogodilo u ovom okruženju, jesu li prošli dalje, kakav su nastup pripremili, i kako je žiri reagirao, možete pogledati u novom spotu za pjesmu "RIJALITI".„Rijaliti“ je naziv novog singla i spota benda Dubioza Kolektiv, u kojem se bend primio teme koja opčinjuje narode cijele regije. Nakon „Himna generacije“ te „Treba mi zraka“, ovo je treći singl s njihovog novog albuma „Pjesmice za djecu i odrasle“.

Za video spot pjesme „Rijaliti“ zaslužan je Toni Huml, reditelj koji je napravio animiriani spot i za pjesmu „Kažu“, koji danas broji više od 28 miliona pregleda!

Već godinama sanjamo o tome da sudjelujemo u nekom talent show takmičenju, ali budući da talenta baš i nemamo u izobilju, morali smo napraviti lažnu emisiju ne bi li na taj način ostvarili ovu svoju želju. Međutim, žiri nam ni tamo nije bio naklonjen... Ili kao što pjesma kaže “igrali smo dobro, ali zajeb’o nas sudija” - izjavili su članovi benda.

(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar