Sarajevska pivara organizovala Posebno Party uz Zabranjeno pušenje

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Sarajevska pivara d.d. organizirala je Posebno Party koji predstavlja završetak dvomjesečne Posebno kampanje u kojoj je promovirano Sarajevsko Premium, vrhunsko domaće pivo. Tokom kampanje, fanovi Sarajevskog preuzimali su personalizirane pozivnice te su se tako pridružili najstarijem bh. pivarskom brendu na koncertu Zabranjenog pušenja.

Foto: FENA

„Posebno Party je naš izraz zahvalnosti ljubiteljima Sarajevskog. Željeli smo im omogućiti da se  zabave u posebnoj atmosferi uz sasvim posebno pivo-Sarajevsko Premium. Zaista nas raduje odziv ljubitelja Sarajevskog, koji su prihvatili naš poziv i pomogli nam da zajednički stvorimo posebnu atmosferu na ovom koncertu,“ rekla je PR direktorica Sarajevske pivare d.d. Melisa Sefer.

Interes za Posebno Party je bio izuzetno veliki, čemu je doprinio i nastup jednog od najpoznatijih bh.  bendova.

„Zadovoljstvo nam je da smo smo pozvani na Posebno Party. Zaista je večeras posebna atmosfera,  s posebnom publikom i domaćinom Sarajevskom pivarom, kojoj želimo još mnogo posebnih trenutaka, kao i fanovima Sarajevskog,“ izjavio je frontmen Zabranjenog pušenja Davor Sučić .

Sarajevsko Premium proizvodi se od vode sa izvora Sarajevske pivare, kvasca, tri vrste hmelja te ječmenog slada, uz poseban način kuhanja i najdužim periodom vrenja koji se primjenjuje u Evropi.


(FENA)

Pošaljite Facebook komentar