VIDEO: Justin Timberlake objavljuje novi album 2. februara

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Desetostruki dobitnik nagrade Grammy, Justin Timberlake objaviće četvrti studijski album, "Man Of The Woods" 2. februara za RCA Records.

Foto: Twitter

Digitalni album će biti u pretprodaji od danas kada izlazi prvi singl.

U pjesmi "Filthy" Justin je koautor i koproducent.

Timbaland i Danya su koproducenti, dok su Džejms Fauntleroj i Larans Dopson koautori pjesme.

"Man Of The Woods" je po svemu sudeći Justinov najambiciozniji projekat do sada, kako zvučno, tako i tekstualno.

Ovo je takođe i Timberlakeov prvi zaokret ka tradicionalnoj američkoj rok muzici, uz moderne uticaje jakih saradnika kao što su "The Neptunes", "Timbaland", Kris Steplton i Ališa Kiz.

Timberlake je novi album posvetio svom sinu i supruzi i on predstavlja njegovo lično, emotivno i muzičko putovanje od Memfisa do mjesta gdje se nalazi danas.

Šarenolika, futuristička muzika pesme “Filthy” vizuelno je ispraćena radom revolucionarnog, višestruko nagrađivanog reditelja, Marka Romaneka.

U ovom neobičnom video spotu,Timberlake igra savremenog inovatora koji se sprema da predstavi svoj novi izum svijetu. Ovo je već druga saradnja sa Romanekom, prva je bila na spotu “Can't Stop This Feeling”.

Nakon singla “Filthy” i izlaska albuma "Man Of The Woods", Timberlake će objaviti još tri dodatna video spota, sa tri različita reditelja.

Ovi dodatni spotovi biće urađeni za još tri pjesme sa albuma, a izlaziće sukcesivno, počevši od 18. janura, zaključno sa izlaskom albuma 2. februara.

Dva dana nakon toga, Timberlake će održati svoj šou nastup u pauzi Pepsi Super Bowl u nedjelju, 4.februara.

Album "Man Of The Woods" pojaviće se i na vinilu koji će imati digitalni kod za download.

Multi-talentovani glumac i muzičar, Justin Timberlake, do sada je prodao preko 32 miliona albuma širom svijeta, imao je rasprodate arene na svim kontinentima, nagrađen je bezbrojnim nagradama i nominacijama i spada u visoko poštovane ljude u šou biznisu.(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar