VIDEO: Taylor Swift objavila prvu pjesmu s novog albuma "Reputation"

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Američka pjevačica Taylor Swift objavila je prvu pjesmu s novog albuma "Reputation" koji uskoro stiže na tržište. Spot za pjesmu "Look What You Made Me Do" je u pripremi, a prema traileru se može vidjeti kako fanovi mogu očekivati potpuno novu Taylor.

Arhiv / 24sata.info

Swift je na svom Instagram profilu objavila kratku najavu za spot koji će zvanično biti objavljen u nedjelju, 27. augusta. Kao što je ranije obećala fanovima, pjesma "Look What You Made Me Do" već je objavljena na njenom Youtube kanalu.
 
 
 
Novu pjesmu Swift je radila s koproducentom Jackom Antonoffom s kojim je sarađivala i na njenom prošlom albumu "1989". Prema mišljenju kritičara, Swift je s novom pjesmom zadržala svoj stil, ali u mračnijem izdanju. Pjevačica je promijenila i izgled, a njenim promjenama svjedoči i kraj pjesme u kojem kroz telefonsku slušalicu pjeva: "Stara Taylor se trenutno ne može javiti jer je mrtva".
 
Album "Reputation" će biti objavljen 10. novembra, a već je dostupan za narudžbe. Swift iza sebe ima još i albume "1989" iz 2014. godine, "Red" iz 2012. godine, "Speak Now" iz 2010. godine, "Fearless" iz 2008. te "Taylor Swift" iz 2006. godine.

 

(Klix)

Pošaljite Facebook komentar