Massimo Savić i Branko Đurić 10. i 12. juna na Kastelu

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Na tvrđavi Kastel u Banjoj Luci u junu će biti održana dva muzičko-scenska događaja. Za 10. juni najavljen je nastup hrvatskog pjevača Massima Savića zajedno s njegovim bendom, a dva dana kasnije Branko Đurić - Đuro izvest će program nazvan "Đurologija XXL".

Arhiv / 24sata.info

Uz nove hitove "1000 ljudi", "1 dan ljubavi", "Ostani tu", "Kladim se na nas" i "Ne dam grijehu na tebe", fanovi Massima Savića 10. juna moći će uživati i u pjesama nastalim tokom njegove bogate karijere poput "Suze nam stale na put", "Iz jednog pogleda", "Zar više nema nas", "Dodirni me slučajno", sve do kultnih, starih pjesama poput "Sjaj u tami" i "Stranac u noći".
 
U 28 mjeseci postojanja program "Đurologija" Branka Đurića Đure igran je 190 puta i vidjelo ga je više od 100.000 ljudi, a još ne prestaje oduševljavati publiku. U nastupu 12. juna bit će izvedena u XXL varijanti, dakle u proširenom izdanju što znači da će uz Đuru biti i gostiju - Đurinih kolega iz regije.
 
Organizator navodi da su ulaznice već u prodaji u sistemu Kupikartu.ba, a u Banjoj Luci ih je moguće nabaviti na platou ispred robne kuće "Boska" i u Banskom dvoru.  

                     

(FENA)

Pošaljite Facebook komentar