Turneja po Australiji: Lepu Brenu dočekala 15-metarska limuzina

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Lepa Brena uputila se na turneju po Australiji, a svoj je prvi koncert održala u Sidneyu. Na najmanjem će kontinentu Brena još dvaput zapjevati, u Melbournu i Perthu, gdje je, sudeći po dočeku na aerodromu i atmosferi na prvom koncertu, publika već željno očekuje.

Lepa Brena u Australiji / javno

Lepa Brena je sa svojom mnogobrojnom ekipom sletjela na sidnijski aerodrom, gdje je, prema riječima njene ekipe, dočekana poput svake druge svjetske zvijezde.

Tako je, primjerice, dočekala limuzina duga čak 15 metara, a velikoj zvijezdi Bivše Jugoslavije 24 sata dnevno na raspolaganju će biti sve prateće pogodnosti, poput kuhara, frizera i masera.

- Posebno se radujem susretu sa svojim zemljacima iz Brčkog, koje viđam samo kad sam na turneji po Australiji. Vidim da me se publika zaželjela i drago mi je što sam u prilici da svima njima donesem muziku iz domovine. Sretna sam što je moja turneja "Uđi slobodno" u ljudima pobudila dobre vibracije! - rekla je Lepa Brena nakon prvog održanog koncerta u Sidneyu.

Tokom trosatnog koncerta, vladala je dobra atmosfera, a publika je od riječi do riječi pjevala sa svojom omiljenom pjevačicom. Znali su sve hitove koje je Brena izvodila na vrhuncu slave osamdesetih godina, ali i sve pjesme sa njenog novog albuma.

(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar