FOTO: Album ''Krive riječi'' Maye Sar predstavljen mostarskoj publici

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Sinoć je u odličnoj atmosferi mostarskog kluba ''Calamus'', Maya Sar predstavila svoj prvi album pod naslovom ''Krive riječi'' pod generalnim sponzorstvom tvrtke HT Eronet. Maya Sar, potpisuje glazbu i tekst svih svojih pjesama, dok je glavni producent albuma Mahir Sarihodžić.

Maya Sar u "Calamusu" predstavila album "Krive riječi" / 24sata.info

Riječ je o albumu koji je rađen sa puno emocija i profesionalizmom, što ga na bh. glazbenoj sceni čini jednim jedinstvenim novitetom.
 
 Na snimanju albuma se radilo protekle pune četiri godine sa velikim brojem glazbenika kako iz Bosne i Hercegovine, tako i iz Italije.
 
''Mnogi su me pitali zašto mi je trebalo toliko dugo vremena za objavu prvog albuma. S izdavanjem nismo žurili, pomno smo odabrali glazbene suradnike i odgovarajuće instrumentaliste, koji bi odgovarali zahtjevima koje smo sami sebi na početku postavili. Album donosi dvanaest istinitih, životnih i iskrenih pjesama koje su zapravo moje intimne razglednice. Ljubav je ono što me pokreće i ljubav se prožima kroz sve moje pjesme'', izjavila je Maya Sar.
 
Maya nije skrivala svoje oduševljenje što je svoj album ''Krive riječi'', nakon Sarajeva i Banja Luke, predstavila i u Mostaru u kojem ima dosta fanova, te se zahvalila nazočnima koji su sinoć imali priliku uživati u izvanrednom live nastupu.

 

(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar