Uskoro na tržištu nova kolekcija ženskih torbi 'Lovely bag'

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Modna dizajnerica Marija Perić iz Tomislavgrada priprema novu kolekciju ženskih torbi za proljeće/ljeto 2018. godine, izrađenih od kvalitetnog materijala, savršenog dizajna i boja, prepoznatljivih pod imenom 'Lovely bag'.

Arhiv / 24sata.info

Modna priča Marije Perić i izrada modnih detalja za najzahtjevnije pripadnice ljepšeg spola počela je prije pet godina iz hobija, a sada ova modna kuća zapošljava 22 djelatnice koje svakodnevno, u velikoj ponudi torbi svjetski poznatih brandova, na tržište BiH i EU plasiraju i svoje dizajnirane proizvode.
 
U razgovoru za agenciju Fena, vlasnica i tvorac branda 'Lovely bag' Marija Perić se osvrnula na sami početak kad je završila studij menadžerstva te se zaposlila u računovodstvu jedne firme.
 
- Uz posao, željela sam raditi  nešto novo, izazovnije i vezano uz modu, te sam iz hobija počela izrađivati torbice za sebe. Kada su te torbice poželjele i moje prijateljice, sinula mi je ideja kako bih se mogla okušati u dizajniranju torbica i za druge. Kroz narednih par mjeseci uradila sam nekoliko modela i odvažila se prezentirati ih na društvenim mrežama. Prve reakcije i komentari, osim što su bili brojni, bili su i jako pozitivni, iznad svih mojih očekivanja, te mogu reći kako je to bio vjetar u leđa za početak ovoga posla- kazala je Perić.
 
Nakon tog početničkog ohrabrenja, kako navodi Perić, registrirala je 2013. godine svoje poduzeće 'LB d.o.o', zaposlila prvu djelatnicu, te je krenula s izradom naručenih torbi.
 
- Za probijanje na regionalno tržište i pozicioniranje na modnoj sceni uložila sam mnogo energije, truda, rada i odricanja. Prvih par godina isključivo sam sama pronalazila sredstva za doista velika ulaganja u marketing i još veća u opremanje proizvodnoga  pogona - navela je  Perić.
 
Konstantno je, kaže, radila na unaprjeđenju proizvoda, kvalitete i širine ponude po pitanju raznovrsnosti modela i materijala. Kupci su, istaknula je Perić, prepoznali uloženi trud i iz godine u godinu reakcije su sve bolje, a broj zadovoljnih vlasnica 'Lovely bags' torbi je sve veći.
 
Po njenim riječima nakon nekoliko godina rada i ulaganja, i organi vlasti su prepoznali potencijal njene firme. Tako je LB d.o.o dobila prve poticaje za razvoj, od Županijskoga ministarstva gospodarstva iz Livna 2016., a od Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta, te UNPD-a BiH krajem prošle godine.
 
Govoreći o napretku i razvoju svoje firme Perić je kazala kako je posebno ponosna na to što u 'LB d.o.o'. rade 22 žene, kao i na to što se njene torbe danas prodaju u četiri države regije (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija, Crna Gora), na 32 prodajna mjesta. 
 
 - Danas dizajniram torbice ovisno od inspiracije i raspoloženja, a budući da imam puno ideja svaki mjesec imamo nešto novo i posebno iz naše kreativne radionice na radost svih onih koji su zapravo 'naši' partneri u poslu  - zaključila je  Perić.

 

(FENA)
Pošaljite Facebook komentar