Fashion Arena u Mostaru okuplja poznate i mlade dizajnere cijele regije

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Drugo izdanje modnog događaja Fashion Arena održat će se u petak, 8. prosinca, u zgradi federalnih institucija u Mostaru, s početkom u 20 sati.

Mostar / 24sata.info

Na Fashion Areni predstavit će se i afirmirati rad mladih dizajnerskih snaga, kao i kolekcije nekih od najpoznatijih dizajnerskih imena regije, najavili su organizatori agencija PRimera i Emerik Gudelj.

Ovogodišnje izdanje Fashion Arene otvorit će splitski modni dvojac "Arileo" koji sa svojom jesensko-zimskom kolekcijom vraća u neka prošla vremena, koristeći ponovno popularni uzorak 'pied de poule', koji cijeloj kolekciji daje dozu nostalgije.

Modna kuća "Hippy Garden" s Đurđicom Vorkapić predstavit će autorski profiliran opus odjeće, koja je u funkciji novog vremena-snažnog urbanog identiteta, dok Ljiljana Majkić na Fashion Arenu donosi kolekciju "Kišobran", koji je i inspiracija za idejno rješenje osnovnog kroja.

Na ovom modnom događaju predstavit će se i bh. dizajner, stilista i kostimograf Milan Senić, kod kojega su u fokusu kreativnog istraživanja košulje koje kroz dekonstrukciju i strukturalnost dobivaju neke nove interpretacije.

Mostarska dizajnerica Aida Mušinović na Fashion Areni predstavlja kolekciju "Fairytale", koja čini unikatne haljine i vjenčanice, ručno rađene u finalnoj estetskoj obradi.

Mostarskim ljubiteljima mode predstavlja se i talentirana dizajnerica Ivana Cvrlje, čija je kolekcija prepoznatljiva po večernjim haljinama, inspirirana cvijećem, koje je ovaj put preneseno na čipku i bogate tkanine.

Na Fashion Arenu dolazi i romantična i bajkovita kolekcija "Lady of The Lake" brenda "Carol", dizajnerice Klare Ivanović, inspirirana pjenom valova i odsjajima vode koji lome svjetlost.

Dizajnerice Marijena Dukić predstavit će svoju kolekciju torbica "Ma Chérie". Svaka torba je izrađena sa stilom i velikom posvetom, da budu što ljepše i služe svojoj namjeni.

Organizatori navode kako će sve kolekcije biti predstavljene prema svjetskim standardima uz vrhunsku produkciju, a revije će nositi neki od najpoznatijih manekenki i manekena iz BiH i regije, i to Džejla Glavović, Dejan Radović, Dino Bubičić, Ivana Ergić, Tea Bošković, Vedrana Lindarić, Lana Gržetić, Petra Frković, Katarina Prnjak, Meri Benčić, Daniela Mijatović i drugi.

(FENA)
Pošaljite Facebook komentar