VIDEO: Bosanka zbog marihuane ostala bez krune Miss Universe

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Miss Universe Australije Monika Radulović ušla je u top pet najljepših missica na sinoć održanom izboru u Las Vegasu, no ostala je bez pobjedničke krune nakon što su joj suci postavili pitanje o legalizaciji marihuane.

Monika Radulović / Instagram

"Australija je napravila prve korake ka legalizaciji marihuane. Mislite li da je to dobra ideja i zašto", pitao je Moniku, inače Australku bosanskih korijena, voditelj Steve Harvey.
 
"Ovo je tema o kojoj se mnogo razgovara i mislim da ima i pozitivne i negativne strane. Vjerujem da u određenim okolnostima legalizacija marihuane definitivno ima prednosti", odgovorila je Miss Australije.
 
"Ustanovljeno je da marihuana fantastično djeluje kod liječenja raka i stvarno može pomoći onima koji su jako, jako bolesni. U tim okolnostima mislim da bi marihuana trebala biti legalizirana. No vlada bi svakako trebala odvagnuti sve opcije", odgovorila je lijepa Monika, a upravo nakon tog pitanja je ispala iz daljnjeg kruga natjecanja.
 
Uz Miss Australije, među pet najljepših bile su i Miss USA, Miss Kolumbije, Miss Francuske i Miss Filipina, a nakon nezapamćene pogreške voditelja kruna je u konačnici završila na glavi prelijepe Filipinke Pije Alonzo Wurtzbach, piše Index.

 

(24sata.info) 
Pošaljite Facebook komentar