FOTO: One su najzgodnije mame supermodeli

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

One su mlade, uspješne mame i izgledaju fenomenalno.

Gisele Bundchen sa kćerkom / 24sata.info

Vrijedno su trenirale kako bi poslije trudnoće vratile staru liniju a, rekli bismo, da neke od njih izgledaju bolje sada nego ikada ranije.
 
Adriana Lima: Uprkos tome što je rodila dvoje djece, njena figura je fenomenalna i ima obline na svim pravim mjestima.
 
Miranda Kerr: Od razlaza sa glumcem Orlandom Blumom u oktobru 2013. veliki broj muškaraca sjatio se oko ove ljepotice. Pratile su je glasine o vezama sa raznoraznim biznismenima. Ipak, čini se da je Mirandi u životu dovoljna pažnja samo jednog muškarca, sina Flynna.
 
Heidi Klum: Nije lako povjerovati da ovakva ljepotica ima preko 40 godina, pogotovu poslije 4 porođaja. Model njemačkog porijekla uspjeva da uskladi majčinske obaveze sa uspješnom televizijskom karijerom, što uopšte nije lak posao. Bravo Heidi.
 
Alessandra Ambrosio: Biznismen Jamie Mazur mora da je najsretniji čovjek na svijetu kad pored sebe ima ovakvu ljepoticu. Vjereni su već sedam godina i imaju dvoje preslatke djece Anju i Nou. Alesandra je jako posvećena mama čemu svjedoče redovne fotke sa djecom na društvenim mrežama.
 
Gisele Bundchen: Koliko ova mama ima dobro tijelo suvišno je komentarisati, a ono što vjerovatno niste znali je da je njeno bogatstvo procijenjeno na nevjerovatnih 360 miliona dolara!

 

(24sata.info)
Pošaljite Facebook komentar