FOTO / Kritike za kraljicu Leticiju: Oblači prekratke haljine

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Najčešće se čuju komentari kako španska kraljica bira prekratke haljine i suknje i da se oblači previše mladalački i neprikladno za svoje godine.

Kraljica Leticija

Čini se da modni stil popularne španske kraljice Leticije (43) ne odgovara baš svima. Iako je mnogi smatraju modnom ikonom kraljevskih dvorova, neki smatraju da je njen stil neprikladan s obzirom na njenu titulu. Kraljici Leticiji se prigovara da je preseksi, a najčešće se čuju komentari kako bira prekratke haljine i suknje i da se oblači previše mladalački i neprikladno za svoje godine, piše Gloria.
 
Očekivalo se da će bivša novinarka da promijeni svoj stil oblačenja kada postane članica kraljevske porodice, ali ona je nastavila da njeguje svoj prepoznatljivi stil kao princeza, a sada to radi i kao kraljica, iako su mnogi najavljivali da će da bira mnogo ženstvenije i formalnije komade.
 
Kraljica se ponovno našla u centru pažnje zahvaljujući "prekratkoj" kombinaciji. Bijela haljina i crni kaput, kreacije dizajnera Felipea Varele, bili su njen odabir za dodjelu Luis Carandells novinarskih nagrada, ali odabir mnogi nisu odobrili jer smatraju da je dužina haljine neprimjerena za kraljicu.
 
Ipak, kraljičine modne kombinacije još uvijek imaju više poklonika nego kritičara, a i Leticija s razlogom uvijek bude među najbolje odjevenim damama s kraljevskih dvorova.

 

(24sata.info)
Pošaljite Facebook komentar