FOTO / Uspjeh ide u paru: Moćni parovi iz svijeta mode

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Za njih važi izreka da je cjelina veća od zbira svojih dijelova. Evo dokaza da uspjeh ide u paru

Natalia Vodianova i Antoine Arnault

Miuccia Prada i Patrizio Bertelli
 
Ona je kreativna, a on poslovna sila iza brenda koji nosi porodično ime. Kao CEO Prade, gospodin Bertelli insistirao je na otvaranju butika po cijelom svijetu. Možda najmoćniji par modne industrije danas „težak“ je oko 20 milijardi. Pokazali su svijetu da ljubav može biti najbolja osnova za biznis.

Inez Laamsweerde i Vinoodh  Matadin
 
Holandski fotografski par zajedno je preko dvadeset godina i postao je jedan od najtraženijih dvojaca industrije. Lista njihovih klijenata u stalnom je porastu, a na njoj su, između ostalih,  Chanel, Miu Miu, Givenchy i Chloé. Na sajtu net-a-porter 2013. godine izbacili su uniseks parfem i ekskluzivnu kolekciju nakita sa svojim imenom.
 
Stella Mc Cartney i Alasdhair Willis
 
Stella sa svojim mužem živi idilu koja traje od kada su se upoznali na poslovnom sastanku, na početku njene samostalne karijere. Dok ona vodi svoj posao, on je kreativni direktor britanskog brenda Hunter. Sa četvoro djece žive između svoja dva doma, u Notting Hillu i na selu.
 
Gucci Westman i David Neville
 
Britanac David je polovina hit-marke Rag&Bone dok je njegova žena Gucci globalni art direktor Revlona i zadužena za izgled mnogih lica na pistama nedelja mode po cijelom svijetu.


 
Natalia Vodianova i Antoine Arnault
 
Ona je ruska Pepeljuga, a on pripada jednoj od najbogatijih porodica na svijetu. Nakon završetka manekenske karijere Natalija se posvetila svojoj dobrotvornoj organizaciji, a on je na čelu kompanije za proizvodnju muških cipela Berluti, jednog u nizu brendova koji pripada LVMH grupi, modnom konglomeratu u vlasništvu njegovog oca.
 
Jenna Lyons i Courtney Crangi
 
Kada je 2012. prihvatala nagradu magazina Glamour za ženu godine, predsjednica kompanije J Crew objelodanila je svoju vezu sa Courtney, sestrom i partnerkom dizajnera nakita Philipa Crangija. Jenna je napustila muža sa kojim je bila u braku devet godina i izjavila da je i sama bila iznenađena kada je u 44. godini otkrila svoju novu seksualnost.


 
Rick Owens i Michele Lamy
 
Njih dvoje igraju po sopstvenim pravilima. Rick je zajedničkom brendu dao svoje ime i dizajnersko umjeće, a Michele, visoka sveštenica goth stila, bavi se poslovnim aspektom. Zajedno su stvorili Rick Owens univerzum: darkerski, misteriozan i nadasve kul.


 
Isabel Marant i Jérôme Dreyfuss
 
Teško ćete naći par koji je više kul od ovih Francuza. Isabel pravi odjeću koju svaka žena želi da obuče dok Jérôme stvara torbe koje želimo da ponesemo pod rukom. Pored toga, ovaj nevjenčani par toliko je opušten da su strogo ograničili razgovor o poslu i postigli dogovor da nikada neće sarađivati na tom planu!

 

(NN)
Pošaljite Facebook komentar