Ricinusovo ulje za duge, guste i sjajne trepavice!

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Svaka žena želi imati duge, guste trepavice, kao sa reklame za maskare. Ipak, malo je njih koje mogu se pohvaliti prirodno lijepim trepavicama, a mnoge koje su ih imale oštetile su ih svakodnevnim šminkanjem ili neuklanjanjem tragova make-upu s očiju.

Ilustracija / 24sata.info

Postoji način da regerirate trepavice, kao i da ih učinite gušćim i dužim. Čarobni lijek je ricinusovo ulje, koje bi trebalo da nanesete svaki dan prije spavanja, nakon uklanjanja kompletne šminke.
 
Osim ricinusovog ulja, potrebna vam je i stara, suha maskara. Dobro operite njezinu četkicu i osušite je na sobnoj temperaturi, zatim pred spavanje je umočite u ulje i nanesite na trepavice.
 
Na ovaj način ricinus će tijekom noći regenerirati trepavice i potaknuti njihov rast. Postupak bi trebalo ponavljati najmanje tri puta tjedno da bi pokazao dobre rezultate. Trepavice će biti ljepše, duže i gušće već nakon tjedan dana, a vrhovi će biti bijeli, što je znak da rastu.
 
Ricinusovo ulje možete koristiti i za rast kose, utrljajte ga u korijen dlake nekoliko minuta prije pranja, a zatim šamponirajte i isperite. Tretman primjenjujte dva puta mjesečno, a kosa će brže rasti i biti lepršavija, nježnija i svilenkastija.

(24sata.info)
Pošaljite Facebook komentar