Jerry Seinfeld proslavio 30. obljetnicu svog sitcoma

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Navijači New York Metsa okupili su se u petak navečer na Citi Fieldu kako bi iskazali počast svom omiljenom komičaru Jerryju Seinfeldu povodom 30. godišnjice njegove legendarne humoristične serije 'Seinfeld'.

Foto: AFP - 24sata.info

Dugačak red Seinfeldovih obožavatelja formirao se više od četiri sata prije prvog bacanja u bejzbolskom okršaju Metsa protiv Philliesa.

Seinfeld, koji je nosio kapu Metsa i žvakao ružičastu žvakaću gumu, prošetao se terenom te ga je igrač Metsa Michael Conforto dočekao i prvi pozdravio. Izmjenjivali su šale nekoliko minuta nakon čega je Seinfeld prošetao do kaveza za udarce.

Dok su ostali igrači Metsa vježbali udarce palicom, Seinfeld je čavrljao s Peteom Alonsom. Kasnije je došao i do samih navijača Metsa s kojima se fotografirao i potpisivao autograme. Mnogi obožavatelji su uzvikivali 'Superman!' dok je Seinfeld pravio krugove.

Premijera serije 'Seinfeld' emitirana je 5. srpnja prije 30 godina na NBC-u. Seinfeld je režirao poznati sitcom zajedno s komičarom Larryjem Davidom. Posljednja epizoda emitirana je 1998., a serija je postala jedna od najuspješnijih televizijskih programa u Americi.

 

 

 

(HINA)

Pošaljite Facebook komentar