Više nije Batman: Affleck dobio otkaz i završio na odvikavanju

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Nakon što je u tri filma utjelovio "Batmana", Ben Affleck (46) dobio je otkaz i više neće glumiti ovog junaka. Naime, kako je najavljeno, novi film o Batmanu stiže u kina 2021. godine, režirat će ga Matt Reeves, no Affleck je i sam potvrdio da on neće biti u njemu.

Foto: 24sata.info

- Ta uloga zahtijeva fokus, strast i najbolju izvedbu koju možeš dati. Postalo je jasno da ne mogu ispuniti te zahtjeve - rekao je Affleck, prenosi 24sata.hr.

Dodao je kako je razlog otkaza njegova ovisnost o alkoholu zbog koje je prošle godine treći put završio na liječenju. No, obožavatelji junaka ispočetka nisu bili oduševljeni Affleckom kao Batmanom, a on se kao taj junak pojavio u filmovima "Batman vs. Superman", Suicide Squad" i "Justice League".

Iako ga neće igrati, glumac je istaknuo kako je sretan što će se film snimati nakon što je objavljeno kako ćemo ga u kinima gledati na ljeto 2021. godine.

Kako pišu strani mediji, za ulogu bi se u "igri" mogli naći Jake Gyllenhaal (38), s kojim je redatelj Reeves već počeo pregovarati. Gary Oldman (60), koji je s Baleom glumio u trilogiji "Vitez tame", predložio je Joaquina Phoenixa, no neki smatraju kako je 44-godišnji glumac malo prestar za ulogu akcijskog junaka.


(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar