Film sa Kevinom Spaceyjem zaradio 287 dolara

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Film u kojem igra nekada velika holivudska zvijezda Kevin Spacey, koji je u međuvremenu optužen za seksualno uznemiravanje, zaradio je prošlog vikenda svega 287 dolara.

Kevin Spacey / 24sata.info

Distributer filma vjerovao je da optužbe protiv Spaceyja neće ugroziti potencijalni uspjeh ostvarenja snimljenog još 2015. godine.

Međutim, Billionaire Boys Club, u kojem glavnu ulogu tumači Kevin Spacey, zabilježio je katastrofalne rezultate tokom prvog vikenda prikazivanja u američkim bioskopima.

Hollywood reporter tvrdi da je u svakom od osam bioskopa u kojima se film prikazivao prodato manje od dvije ulaznice, iako igraju i drugi poznati glumci, poput Ansela Elgorta, Emme Roberts i Tarona Egertona.

Radnja filma odnosi se na istoimeni Billionaire Boys Club, legendarni društveni klub koji su osnovali sinovi bogatih porodica iz južne Kalifornije.

Ostvarenje je snimljeno prije nego što je Spacey optužen za seksualno napastvovanje glumca Anthonyja Rappa, prenose agencije.

Nakon što se javilo još Spaceyjevih, navodnih, žrtava, otkazan mu je angažman u popularnoj seriji "Kuća od karata" i filmu "Sav novac svijeta".

(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar