Besplatne filmske projekcije SFF-a od sutra ispred Kosače

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Svakog četvrtka, petka i subote od 30. kolovoza do 22. rujna na platou ispred Kosače u Mostaru, od 20 sati, bit će održane projekcije filmova s ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala (SFF).

Foto: 24sata.info

U okviru projekta "Sunčana strana Federacije BiH" svakog četvrtka, petka i  subote publika će moći vidjeti tri filma čije su projekcije na SFF-u bile rasprodane te izazvale velik interes posjetitelja festivala.
 
Četvrtkom će biti upriličena projekcija dječjeg filma "Los Bando" koji prati dvojicu najboljih prijatelja Axela i Grima koji sanjaju da će sa svojim bendom ući u anale svjetske glazbe, priopćeno je iz Agencije "Primera".
 
Projekcija intimnog i beskompromisnog dokumentarnog filma "Whitney" održavat će se svakog petka, a prikazuje život popularne Whitney Houston i njezine obitelji, kao i rijetke i ekskluzivne glazbene demo snimke i nastupe, audio arhivu te originalne intervjue s njoj bliskim osobama.
 
Osvajač nagrada publike za najbolji film na festivalima u Sundanceu i Rotteramu, danski triler "Krivnja" u Mostaru će se prikazivati subotom. Ovaj film prati bivšeg policajca koji odgovara na poziv otete žene te kreće u potragu za njom i njenim otmičarem.
 
Prije projekcije filmova bit će prikazan spot o prirodnim atrakcijama Bosne i Hercegovine, a ulaz na sve projekcije je besplatan.

 

(FENA)

Pošaljite Facebook komentar