SFF: Veliko interesovanje publike za online kupovinu ulaznica

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Od puštanja u prodaju ulaznica online putem za programe 24. Sarajevo Film Festivala, bilježi se veliki interes publike.

Arhiv / 24sata.info

Najveće interesovanje, sada već tradicionalno, vlada za filmove iz programa Open Air te Takmičarskih selekcija Festivala, a ne izostaje zanimanje ni za ostale programe, saopćeno je iz SFF-a.
 
Od jučer je u distribuciji i Journal Sarajevo Film Festivala, sa cijelim programom i svim informacijama o filmovima i projekcijama. Journal se može pronaći u Bosanskom kulturnom centru gdje će i ove godine biti Glavni Box Office, kao i u Meeting Pointu, a od volontera SFF-a na ulicama grada može se preuzeti primjerak.
 
Iz godine u godinu raste interes za online prodaju - putem zvanične web stranice SFF-a.
 
On-line prodaja ulaznica počela je 30. jula, a maksimalan broj ulaznica koje je moguće kupiti za jednu projekciju je četiri.
 
Cijena ulaznica za ljetno kino Raiffeisen za otvaranje je 15 KM, a za ostale projekcije - 10 KM. Cijene ulaznica za Kino Meeting Point su: 5 KM, 6 KM i 7 KM, Narodno pozorište: otvaranje - 15 KM, ceremonija dodjele nagrada - 20 KM, a ostale projekcije - 5 KM, 6 KM i 8 KM. U Multipleks Cinema City cijene ulaznica su: 4 KM, 5 KM i 7 KM, Sarajevsko Summer Screen: sve projekcije - 7 KM, Art kino Kriterion - 5 KM, Pozorište mladih Sarajevo - 4 KM, Kino Novi Grad - 3 KM, Ljetno kino Novi Grad - 5 KM te MMC - Kino Ilidža - 3 KM i 5 KM.

 

(FENA)

Pošaljite Facebook komentar