FOTO / Ljuba će doživjeti šok: Njen dečko uhvaćen u društvu trudne supruge i njene maloljetne kćerke!

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Još prljavog veša izlazi u javnost.

Ljuba Pantović / 24sata.info

Aleksandar Čabarkapa izlazi u noćni provod sa suprugom i ljubavnicom. Dečko Ljube Pantović je prije dvije večeri šokirao prisutne na novosadskom splavu kad se pojavio ruku pod ruku s Aleksandrom, maloljetnom kćerkom svoje djevojke Ljube, za koju je izjavljivao da su u vezi, i trudnom suprugom, koja će mu u avgustu roditi četvrto dete.
 
Aleksandar je s njima dvijema sjedio u separeu, nazdravljao je, i delovalo je kao da se svi baš lijepo slažu. I da je žena prihvatila ljubavnicu i ljubavnica ženu. U jednom trenutku, Čabarkapa je ženu ostavio na splavu, a s Aleksandrom je izašao napolje.


 
"Prvo su zajedno gledali nešto na njegovom telefonu, a onda ju je on strasno zagrlio i poljubio u vrat. Za to vreme, njegova supruga, koja je u poodmakloj trudnoći, sjedila je unutra, ali nije delovala nimalo besno. Naprotiv. Bili su glavna meta pogleda na krcatom novosadskom splavu, poznatom po odličnom provodu", rekao je izvor s lica mesta.
 
Napustili su splav u ranim jutarnjim satima, i svi su otišli Čabarkapinoj kući.
 
Oni se tako provode i više se ne zna ko pije, a ko plaća, dok Ljuba na Farmi svakog dana pozdravlja svog dragog. I ne sluti šta se dešava napolju.

(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar