Nakon mukotrpnog suđenja sa bivšom suprugom Amber Heard, koje je pratio cijeli svijet, glumac Johnny Depp ponovo je pronašao sreću u ljubavi. Zanimljivo je to da se sada zabavlja sa advokaticom koju je upoznao zahvaljujući upravo ovom slučaju.

Johnny Depp počeo se zabavljati sa Joelle Rich, potvrdili su strani mediji.

Rich je bila jedna od advokatica koje su radile za glumca na njegovom slučaju protiv britanskog lista The Sun kojeg je Depp 2018. tužio za klevetu.

Advokatica se vodi kao udana žena, budući da proces njenog razvoda od bivšeg supruga još uvijek nije finaliziran. Također, majka je dvoje djece.

Iako su Deppa ranije ove godine povezivali sa advokaticom Camillom Vasquez koja ga je zastupala na suđenju sa Amber Heard, njegovo srce ipak je zauzela druga osoba. Rich nije bila dio njegovog pravnog tima na posljednjem suđenju, međutim, bila je prisutna u sudnici u Virginiji kako bi iskazala svoju podršku glumcu.”Nije postojala nikakva profesionalna veza s tim što je tamo”, rekli su izvori, dodavši da su se Depp i Rich “diskretno” sastajali u hotelima na početku svoje romanse.

Još uvijek nije poznato kako je njihova veza počela, no izvori bliski paru tvrde da je riječ o nečem ozbiljnom.

“Hemija među njima je vanserijska. Ovo među njima je ozbiljno. Oni su prava stvar”, rekao je izvor.

Podsjećamo, na suđenju koje je okončano početkom ljeta, porota je utvrdila da je Heard klevetala svog bivšeg supruga u članku Washington Posta iz 2018. Glumcu je dodijelila 10 miliona dolara odštete i pet miliona dolara kaznene naknade.

(24sata.info)