Otkriveno više slučajeva ilegalnog priređivanja igara na sreću u Zvorniku

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su 31. maja više slučajeva ilegalnog priređivanja igara na sreću u Zvorniku.

Foto: 24sata.info

Ilegalno priređivanje igara na sreću utvrđeno je na devet automata i na opremi za priređivanje elektronskih igara na sreću u poslovnom prostoru u ulici Patrijarha Pavla bb, grad Zvornik, u vlasništvu lica Š.B.

"Istog dana, inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću utvrdili su neovlašteno priređivanje kladioničarskih i elektronskih igara na sreću u prostoru koji se nalazi u sklopu kafe bara 'MONACO', u ulici Braće Jugovića broj B18, grad Zvornik, u vlasništvu lica Z.Z.", saopšteno je Republičke uprave za igra na sreću.

Kako su naveli iz Uprave, predmeti koji su služili za izvršenje prekršaja su privremeno oduzeti, a objekti u kojima su se neovlašteno priređivale igre na sreću su zapečaćeni.

"Inspektori Republičke uprave za igre na sreću će i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora u cilju otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću", saopšteno je.


(NN)

Pošaljite Facebook komentar