Gradiška: Identifikovan muškarac koji je glumio da puca na džamiju

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška nakon saznanja objavljenih na društenim mrežama koja su prenesena i u sredstvima javnog informisanja, a nisu prijavljena policiji, identifikovali su muškarca koji je juče u večernjim satima ispred džamije u mjestu Obradovac, Gradiška, izazvao uznemirenost građana.

Arhiv / 24sata.info

Kako piše "Srna", u toku je rad na utvrđivanju prekršajne ili krivične odgovornosti, kao i eventualno drugih učesnika, a po utvrđivanju činjeničnog stanja biće preduzete zakonom predviđene mjere i radnje prema počiniocima.
 
U Policijskoj upravi Gradiška je rečeno da osuđuju svaki vid ispoljavanja netrpeljivosti, uvredljivih sadržaja i nasilničkog ponašanja, te pozivaju građane da se suzdrže od ovakvog ili sličnog ponašanja.
 
Na Facebook stranici "Dzemt Obradovac" i u medijima objavljen je video snimak sa nadzorne kamere na džamiji, a na kojem se vidi kako muškarac zaustavlja vozilo ispred ovog vjerskog objekta, izlazi iz auta i pretvara se da puca iz vatrenog oružja.
 
Ovaj potez izazvao je uznemirenost građana na društvenim mrežama, ali incident niko nije prijavio policiji. Snimak je ubrzo i obrisan.

 

(NN)

Pošaljite Facebook komentar