Uhapšeni Goran Milanović i Emilio Baldo izvršioci ubistva Krunića

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUPRS) danas su lišili slobode E.B. i M.G. koja se sumnjiče da su izvršila krivično djelo teško ubistvo Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i krivično djelo ubistvo u pokušaju Gorana Ilića.

Foto: NN

 
Krunić, banjalučki biznismen, i njegov pratilac Žarko Pavlović, ubijeni su sinoć u Glamočanima, kod Laktaša, kao i napadač Željko Kovačević, dok je Goran Ilić, drugi Krunićev pratilac ranjen.
 
Fena saznaje da su uhapšeni Goran Milanović i Emilio Baldo.
 
-Ove osobe se sumnjiče da su sa Željkom Kovačevićem, koji je sinoć smrtno stradao u oružanom napadu na Krunića, Pavlovića i Ilića, direktni izvršioci ovih krivičnih djela - potvrđeno je iz entitetske policije uz navođenje inicijala napadača.
 
Za ova krivična djela sumnjiči se i osoba B.Đ. iz Banjaluke, koja se trenutno nalazi u bjekstvu i za kojom policija aktivno traga. Za ovom osobom raspisana je potjernica.
 
Fena saznaje da je u pitanju Benedi Đukanović.
 
Istragu u vezi s krivičnim djelom teško ubistvo vodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Republičkog tužilaštva - Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije i organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala.

(FENA)

Pošaljite Facebook komentar