Klasična sačekuša kod Banja Luke: Ubijen biznismen Krunić i još dvije osobe

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Slaviša Krunić, biznismen iz Banja Luke, direktor preduzeća „Sector Security“ i „Žitoprodukt“ ubijen je sinoć u blizini porodične kuće u naselju Glamočani, u općini Laktaši.

Foto: 24sata.info

U pucnjavi su ubijeni i jedna od Krunićevih pratilaca, drugi je ranjen, a ubijen je i jedan od napadača.
 
Feni je u policiji rečeno da je u Glamočanima kod Banje Luke u toku uviđaj na mjestu gdje je protekle noći došlo do pucnjave u kojoj su tri osobe smrtno stradale, a jedna osoba zadobila teške tjelesne povrede.
 
Istragu u vezi s ovim krivičnim djelom teško ubistvo vodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Republičkog tužilaštva Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije i organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala.
 
Policiji se oko 22.43 sati obratila ženska osoba i prijavila da je u mjestu Glamočani, na vikendici, vlasništvo Slaviše Krunića, došlo do pucnjave i da ima ranjenih, a na mjestu događaja zatekli su više mrtvih i ranjenih osoba.
 
U toku je istraga, a o svemu su obaviještene i susjedne policijske uprave Gradiška i Prijedor.
 
Mediji u Banjoj Luci, pozivajući se na nezvanične izvore, tvrde da je Krunić ubijen u klasičnoj sačekuši na porodičnom imanju.

 

(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar