Uhapšen zbog silovanja kćerke, policija otkrila da je obljubio i sina

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Jovica Š. (46) uhapšen je prije nekoliko dana zbog sumnje da je napastvovao i silovao kćerku (10) u iznajmljenom stanu u kom su živjeli u Sremskoj Kamenici.

Ilustracija / 24sata.info

Međutim, ubrzo nakon saslušanja policija je otkrila da je otac monstrum obljubio i svog dvanaestogodišnjeg sina!

Kako "Blic" nezvanično saznaje, kad god bi mu se ukazala prilika otac monstrum je primoravao i sina da ga oralno zadovoljava. I njemu je, kao i kćerki, prijetio da će ga brutalno pretući ako nekome otkrije šta se dešava iza zatvorenih vrata njihovog stana.

Kako je "Blicu" potvrđeno u novosadskom Višem javnom tužilaštvu, protiv osumnjičenog je pokrenut postupak zbog krivičnog djela obljube na štetu dvoje djece i određen mu je pritvor do 30 dana zbog bojazni da može utjecati na svjedoke i zbog uznemirenja javnosti.

Prema nezvaničnim informacijama, Jovica Š. je osumnjičen da je tokom dužeg vremenskog perioda pod prijetnjom batinama tjerao djecu na protivprirodni blud. Monstrum inače ima osmero djece!

"U predistražnom postupku utvrđeno je da je Jovica Š. sa bivšom suprugom imao osmero djece. Dvoje djece koja su zlostavljana pripala su njemu, dvoje djece ostalo je kod bivše supruge, a četvero djece nalazi se u hraniteljskim porodicama. Prema preliminarnim rezultatima istrage, druga djeca nisu bila zlostavljana", priča za "Blic" izvor koji je upoznat sa ovim slučajem.


(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar