Kolekcija od 55 starinskih VW kombija na prodaju

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

Ovo bi mogao da bude potez decenije za nekoga ko se bavi restauracijom oldtajmera. Naime, za svotu od 350.000 američkih dolara, već petnaest dana se u Kanadi nudi svih 55 primjeraka Volkswagenovih minibuseva T2.

Foto: 24sata.info

Oglas je objavljen na sajtu Kijiji, a na njemu je moguće vidjeti samo tri fotografije, koje doduše pružaju korektan uvid u to šta možete očekivati, ukoliko ste spremni da izdvojite 500 američkih dolara da biste došli u priliku da obiđete lokaciju i svojim očima se uverite u ponudu.

Svi primjerci iz ove nesvakidašnje kolekcije su smješteni na jednom placu, a prema navodima oglasa "nalaze se u dobrom stanju, podesnom za sprovođenje dalje restauracije". Radoznale će svakako zanimati odakle ovoliki broj primjeraka na jednom mjestu, koje je porijeklo vozila i još brojni drugi detalji. Međutim, prodavac je bio vrlo štur, kako što se fotografija tiče, tako i u pogledu narativnog dijela oglasa.

Ipak, još ponešto možemo da zaključimo. Tražena suma iznosi 6.364 dolara po primjerku, a to ne zvuči tako grandiozno kao pomenutih 350.000 zelembaća, posebno ako se fotografije malo bolje zagledaju. Detaljniji pogled otkriva da je u kolekciju uključeno i više primjeraka retkih modela sa podijeljenim prozorskim staklima.

Ukoliko ste zainteresovani, prodavac preporučuje da iznajmite hotelsku sobu, a pristankom na kupoprodajne uslove, prihvatate i troškove i odgovornost u vezi sa transportom svih primjeraka iz kolekcije.


(24sata.info)

Pošaljite Facebook komentar