Ljubuški danas središte Volkswagenovih limenih ljepotana

Autor
Veličina slova: Decrease font Enlarge font

VW Team-Ljubuški već četvrtu godinu za redom organizira druženje pod nazivom ''VW Meet Ljubuški'', na kojemu će se susresti vlasnici limenih ljubimaca marke Volkswagen.

Foto: FENA

Početak okupljanjaje predviđen je za danas u 15 sati kod General Tobacco Industry d.o.o. u Ljubuškom, a Meeting će svečano otvoriti članovi VW Team-Ljubuški.

Skup je međunarodnog karaktera, a organizatori očekuju više od 1.500 posjetitelja i od 150 do 200 automobila iz BiH, Hrvatske te Crne Gore.

Između ostalih, na skupu će biti izložena legendarna VW Buba iz 1962. godine, a svake godine, kako su Feni rekli organizatori, ugodno se iznenade nekim ''novim-starim" automobilima.

Uz najstarije Volkswagene, posjetitelji će moći uživati u najnovijim linijama ove marke automobila kao što su aktualni VW modeli, skupocjeni Audiji, ali i atraktivni Seati i Škode.

Također, na skupu će se moći vidjeti svi modeli Golfova, koji su odlično očuvani, posebno prerađeni, prilagođeni ili sređeni.

"Skup koji organiziramo nije natjecateljskog karaktera, pa ne postavljamo kriterije i podjele po klasama. Skup je izložbenog karaktera tako da vlasnici svojih limenih ljubimaca prezentiraju svoj dugogodišnji trud, ulaganje i 'ljubav' uložene u automobile", kazali su iz VW Team-Ljubuški.


(FENA)

Pošaljite Facebook komentar