Adele nastavlja sa svojom njevjerovatnom transformacijom, koju je postiže drastičnom gubitku kilograma. Tako je Instagramu u objavi posvećenoj kolegici Beyoncé i njezinom posljednjem vizualnom albumu “Black is King” ponovo oduševila fanove.

– Hvala ti kraljice što se uvijek osjećamo voljeno kroz tvoju umjetnost –  napisala je Adele uz fotografiju za koju je u manje od 12 sati dobila više od 3 miliona lajkova, a mnogi njeni fanovi pozvali su ih da sarađuju, prenosi avaz.

Adel

 

“I ti si kraljica”, “Izgledaš fantastično”, pisali su joj fanovi, a mnogi su bili puni hvale i za njezinu novu frizuru. Brojni fanovi 32-godišnje pjevačice poručili su joj i kako izgleda neprepoznatljivo. U posljednjih četiri godine smršavjela je gotovo 50 kilograma, a njezina transformacija već je neko vrijeme tema na društvenim mrežama.

Prije nekoliko mjeseci njen  bivši trener stao joj je u odbranu napisavši kako Adele nije smršavila da bi se drugi osjećala bolje, već se poboljšala isključivo zbog sebe i svoje porodice.

(24sata.info)