Na dodjeli glazbenih nagrada Brit Awards koja je sinoć održana u Londonu na crvenom tepihu pažnju je plijenila bivša Spajsica koju nemamo tako često priliku vidjeti u javnosti.

Riječ je o Melanie Chisholm, poznatoj kao Mel C i Sporty Spice, koja je sinoć više nalikovala na Posh Spice, što je bio nadimak Victorije Beckham.

Pjevačica je za dodjelu odjenula elegantnu i nepogrešivu crnu haljinu s dubokim dekolteom i prorezima na donjem dijelu kojoj je u struku dodala remen i tako naglasila svoju fit figuru. A da pazi na liniju i redovito trenira odali su i njezini bicepsi na kojima bi joj pozavidjeli mnogi frajeri i na koje su dodatnu pažnju skrenule njezine tetovaže.

Na nogama je nosila jednostavne, ali vječno elegantne crne sandale na vezanje, a osim outfitom oduševila je i frizurom, odnosno visoko svezanom pletenicom koja je sezala gotovo do njezine stražnjice.

Za party nakon svečane dodjele preodjenula se u nešto opuštenije i sportskije izdanje te je u kratkom topiću koji je iskombinirala sa šarenim odijelom pokazala svoje savršeno isklesane trbušnjake.

(Index.hr)